Ápr.

22.

péntek

Ápr.

22.

péntek

egy5egy, The Microwaves dupla lemezbemutató // vendég: Legyen A Víziló

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

egy5egy, The Microwaves dupla lemezbemutató // vendég: Legyen A Víziló

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Egy este, amikor feltörekvő alter zenekarok lépnek a KisHall színpadára!

A budapesti székhelyű, magát magyar alter műfajba soroló egy5egy és az indie-rock stílust képviselő The Microwaves dupla lemezbemutatóval készülnek erre az alkalomra.

Ha kedveled a stílust, vagy csak ismerkednél vele, akkor ott a helyed.

Vendég: Legyen A Víziló

egy5egy

Az egy5egy zenekar egy budapesti gimnáziumban megfogant szerelemgyerek. Hétköznapi témákat fogalmaznak meg nem éppen hétköznapi módon. Néha balladák, néha indusztriális lélekszaggatás formájában öntik hangokba azt, ami a szívüket nyomja. Négyen vannak, még fiatalok. Önmagukat keresik (mint mindenki más) több-kevesebb sikerrel.

A zenekar 2022-ben a Hangfoglaló Program induló zenekari programjának támogatottja, aminek köszönhetően idén tavasszal elkészítették életük első stúdióalbumát. Ezen az estén a lemezbemutató mellett izgalmas vizuális show-val készülnek közönségüknek, ezzel is megköszönve Nekik azt, hogy motivációt, támogatást nyújtottak és egy emberként várták a csapattal a dalok megjelenését.

https://www.youtube.com/watch?v=S3Fk4d5a7Wg

The Microwaves

A The Microwaves egy budapesti indie rock együttes. A formáció 2020-ban alakult. Eredetileg az énekes, Daniel Baker, egyszálgitáros projektjének kibővítéseként, ám hamar egy izgalmas új alternatív, indie rock zenekar alakult belőle. Az első évben kiadott két single után áprilisban érkezik bemutatkozó EP-jük, a ,Center of Attention’. Az őrület határán táncolva deffiniálni a józanságot lehetetlennek tűnik, de a dalok talán válaszul szolgálnak. A kislemezt egy single csokorba kötve mutatják be az Akváriumban egy nagyszabású műsorba csomagolva.

https://www.youtube.com/watch?v=nIZvuKaXeGw

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok