Máj.

07.

szombat

Máj.

07.

szombat

Eagles Of Death Metal, support: Dead Sara

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Eagles Of Death Metal, support: Dead Sara

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Az Eagles of Death Metal 2022-es turnéja során Budapestre is ellátogat. 

“Egy rockernek muszáj rockerkednie” – nyilatkozta a frontember, Jesse Hughes. “Azt érzem, hogy évek óta be vagyok zárva, muszáj végre kiszabadulnom. Vigyázz Európa, az Eagles of Death Metal készen áll!”

A Queens Of The Stone Age-dobos/frontember Josh Homme és gyerekkori cimborája, Jesse Hughes a kilencvenes évek végén kezdte el nagy jelentőségű zenetudományi kísérletét. A cél annak kutatása volt, hogy miként hangzana, ha az Eagles (a hetvenes évek nagyhatású folkrock-zenekara, a Hotel California előadója) death metalt játszana.

Szabadidőzenekarnak indult formációjuk innen is nyerte a nevét: Eagles Of Death Metal, tehát a Death Metal Eagles-e. (És persze nem kell külön mondani, hogy zenéjének semmi köze a death metalhoz. A leglazább rock’and’rollról van szó, amit el lehet képzelni.)

Support: Dead Sara

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok