Nov.

25.

hétfő

Nov.

25.

hétfő

Dirty Loops

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Dirty Loops

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A zenekart 2008-ban három barát Aron Mellergård, Jonah Nilsson és Henrik Linder alapította, mint egy kísérleti projektet. Az áttörő sikert Lady Gaga „Just Dance” című dalának feldolgozása hozta meg számukra, amin felbuzdúlva még több dalt dolgoztak fel együtt. A kísérleti projektet kinőve és a YouTubera feltöltött anyagok sikere végül egy lemezszerződéshez vezetett, amelyben Andreas Carlssonnal és David Fosterrel dolgoztak együtt.

Az első albumuk „Loopified” címmel 2014-ben jelent meg, mely főleg eredeti dalokat tartalmazott. A megjelenést követően a Dirty Loops világkörüli turnéra indult, headlinerként és a Maroon 5 előzenekaraként.

A Wikipedia szerint a zenekar 2018-ban Dream Theater tribute zenekart alakított,
tagok közül senki sem emlékszik erre, de abban egyetértenek, hogy jó móka lett volna.
2021-ben megjelent a „Phoenix” című albumuk, 2022-ben pedig a Dirty Loops együttműködött Cory Wonggal, aminek eredménye a „Turbo” című közös album lett.

2023-tól a Dirty Loops turnéra indul, és jelenleg a következő albumukon dolgoznak!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok