Szept.

03.

szombat

Szept.

03.

szombat

Dirty Dike w/ Dj Sammy B-Side + support NKS

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Dirty Dike w/ Dj Sammy B-Side + support NKS

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Dirty Dike brit rapper és producer, egyedi stílusa és szerteágazó kreativitása olyan önálló megjelenéseket és közreműködéseket eredményezett, amelyekhez kevés más fogható.

A High-Focus Records oszlopos tagja és olyan felejthetetlen összeállításokhoz adta munkáját, mint Ocean Wisdom – Chaos 93, amelynek egyedüli producere volt, valamin Lee Scott – Butter Fly albuma. Viszont a végtelen listán akikkel klasszikus dalokat és albumokat alkotott ott van Rag’N Bone Man, a The Four Owls, a Foreign Beggars és Dabbla.

A budapesti koncerten vele tart Dj Sammy B-Side is, aki generációja legjobb angol Hip-Hop lemezlovasa.

Olyan előadókkal lépett színpadra mint a Public Enemy, DJ Premier, Pharoahe Monch, DJ Q Bert, R.A. The Rugged Man, Jeru The Damaja, Skepta és Ghostface Killah.

Dirty Dike

Dj Sammy B-Side

NKS

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok