Nov.

19.

szombat

Nov.

19.

szombat

SOLD OUT! Desh

Kapunyitás: 20:30

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! Desh

Kapunyitás: 20:30

Nagyhall

Első nagylemezével érkezik DESH november 19-én az Akvárium Klubba. A már ismert dalok mellett megannyi új trackkel is készül majd, amiket itt hallhattok először élőben.

Nyolc hónap alatt a kukásautóról a Sziget Nagyszínpadára: DESH üstökösszerű karrierje szinte példa nélküli a magyar könnyűzenében. Kukásautó című dala húszmilliós megtekintés fölött jár YouTube-on, új számai rendre a lejátszási toplisták élén tanyáznak. Nem csak a klip kedvéért bújt kukásegyenruhába: néhány hónappal ezelőtt még valóban kukásként dolgozott.


Nyers, húsbavágóan őszinte szövegei szövegei és rendkívül szórakoztató színpadi jelenléte egy csapásra közönségkedvenccé tette Azahriah alkotótársát. A páros közös, A ló túloldalán című lemeze olyan slágereket hozott, mint a Pullup, a Drogba vagy a Tisztán iszom – szólóban pedig szuggesztív klipekkel és hol a szcéna visszásságait kifigurázó, hol féktelen nyelvi asszociációkkal játszó szövegeivel szerez magának mind több rajongót.DESH-nek ez lesz az első önálló koncertje zenekarával, egyben ízelítő abból, mit várhatunk tőle zeneileg és előadói téren 2023-ban.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok