Ápr.

21.

péntek

Ápr.

21.

péntek

DENIZ 18

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

DENIZ 18

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Újra ideje, hogy ünnepeljünk! 2023-ban nagykorúvá válnak legelső dalaim, betöltik a 18. életévüket (hú, hogy meg az idő). Mivel a világ pont akkor állt a feje tetejére mikor a 15. szülinapjukat ünnepeltük, így 3 év kihagyás után ideje, hogy visszatérjünk kedvenc fővárosi klubbunk színpadára az Akváriumba április 21-én.

Mi várható az este folyamán?

Kellemetlen nyitóbeszéd, tüzijáték, konfetti eső táncosokkal és nagyképűsködés nem. De egy szuper koncert, szuper jó zenészekkel akik lejátszák a csillagokat az égről miközben együtt énekeljük Veletek kedvenc dalaink egy erre az estére átdolgozott hosszabb és egyszeri műsor keretein belül az mindenképp. Lesz még merch pult mindenféle új cuccal, igény szerint közös fotó és haverkodás is.

Próbálom kerülni a nagykoncert és szülinap szavakat mert már annyiszor ellőtték, de hát hogy mondjam másként (?) szülinapi is lesz meg nagy is amin ott a helyed Neked is!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok