Szept.

11.

péntek

Szept.

11.

péntek

DENIZ 15 – Jubileumi nagykoncert

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

DENIZ 15 – Jubileumi nagykoncert

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Duplázunk!
1. koncert: 20:00
2. koncert: 22:00

➡ A 22:00 órakor kezdődő koncertre jegyek még kaphatók!
https://hydelight.jegy.hu/program/deniz-15-jubileumi-nagykoncert-112910/686338

A koronavírus-járvány miatt a kormány korlátozásokat vezetett be a zenés-táncos rendezvények létszámával kapcsolatban, mely szerint 500 főben korlátozzák a résztvevők számát. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szept. 11-eiDeniz koncertre már elővételben több jegy fogyott, így – a szabályok betartása mellett – dupla koncertet fogunk tartani 20.00 és 22.00 órától. Jelöld meg a Neked optimális időpontot augusztus 30-ig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF7LLUpdx1NFVa9mP0OryE6qW_YRrkhxIoGBvJXLttGmZQJA/viewform

DENIZ 15 – jubileumi koncert
az Akváriumban

___
2005 az év ami kivételesen egy szökőmásodperccel tovább tartott a többinél, de ami ettől is fontosabb, hogy a legelső dalaim megjelentek az akkor még igencsak hajnalát élő interneten és CD-n. Ha hallgattad például a ‘Nekem’-et akkor érezd magad most nagyon öregnek 🙂 ugyanis eltelt 15 év.

Ezt a kerek jubileumot hol máshol ünnepelhetnénk meg mint a kedvenc fővárosi klubbunkban, az Akváriumban. Ha ott voltál a 10 éves szülinapon amit szintén itt tartottunk, akkor kötelező velünk lenned újra. Ha 5 éve lemaradtál, akkor pedig még inkább. Megpróbálkozunk a lehetetlennel és az elmúlt 15 évet összefoglaljuk egy különleges jubileumi koncertbe.

_____
Az eredetileg márc. 28-ra tervezett rendezvényt a kormány koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására hozott korlátozásai miatt új időponban, szept. 11-én tartjuk meg.
A koncertre már megváltott belépőjegyek természetesen az új időpontra is automatikusan ÉRVÉNYESEK, illetve márc. 30-ig visszaválthatók (ez esetben kérjük írj a belepojegyek@gmail.com e-mail címre). Biztosak vagyunk benne, hogy az új időpontban is nagyszerű estünk lesz! Köszönjük megértéseteket!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok