Szept.

11.

péntek

Szept.

11.

péntek

DENIZ 15 – Jubileumi nagykoncert

Kapunyitás: 20:00

Kishall

DENIZ 15 – Jubileumi nagykoncert

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Új időpont! 2020.09.11. (péntek)

DENIZ 15 – jubileumi koncert
az Akváriumban

Belépőjegy árak
:: Super Early Bird: >> ELFOGYOTT
:: Early Bird: 2700 Ft >> ELFOGYOTT
:: Elővételes: 2900 Ft >> ELFOGYOTT

2005 az év ami kivételesen egy szökőmásodperccel tovább tartott a többinél, de ami ettől is fontosabb, hogy a legelső dalaim megjelentek az akkor még igencsak hajnalát élő interneten és CD-n. Ha hallgattad például a ‘Nekem’-et akkor érezd magad most nagyon öregnek 🙂 ugyanis eltelt 15 év.

Ezt a kerek jubileumot hol máshol ünnepelhetnénk meg mint a kedvenc fővárosi klubbunkban, az Akváriumban. Ha ott voltál a 10 éves szülinapon amit szintén itt tartottunk, akkor kötelező velünk lenned újra. Ha 5 éve lemaradtál, akkor pedig még inkább. Megpróbálkozunk a lehetetlennel és az elmúlt 15 évet összefoglaljuk egy különleges jubileumi koncertbe.

_____
Az eredetileg márc. 28-ra tervezett rendezvényt a kormány koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására hozott korlátozásai miatt új időponban, szept. 11-én tartjuk meg.
A koncertre már megváltott belépőjegyek természetesen az új időpontra is automatikusan ÉRVÉNYESEK, illetve márc. 30-ig visszaválthatók (ez esetben kérjük írj a belepojegyek@gmail.com e-mail címre). Biztosak vagyunk benne, hogy az új időpontban is nagyszerű estünk lesz! Köszönjük megértéseteket!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely