Márc.

13.

szerda

Márc.

13.

szerda

Demeter 60.

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Demeter 60.

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Demeter György, az XL Sister alapítója 2019-ben ünnepli a 60. születésnapját. Ezt a kerek évszámot ünnepeljük meg egy nagyszabású koncerttel, ahol barátai, pályatársai továbbá jelenlegi zenekarai lesznek az est szereplói.

Vendégek:

Keresztes Ildikó

Alapi István

Not For Sale

Sípos Péter

Szolnoki Péter

Bulldózer

 

További meglepetés sztárvendégek

Bulldózer 25

A Bulldózer zenekar 1994 óta vesz részt a magyar könnyűzenei életben! Alapítója Demeter György, aki az XL. Sisters “utódaként” követően hívta életre az együttest! A Bulldózer zenekar klubok, fesztiválok alkalmával gyakran szerepel rendezvények programjában!
Összesen három nagylemezük jelent meg, a „Lassan járj”, amely gyakorlatilag a második meg nem jelent XL-. Albuma ,az „Az utolsó dal”, valamint a 2018 decemberénben megjelent “Időn és álmokon túl” című korongok!

A Jelenlegi felállás: Demeter György ének, Mátyási Roland gitár, Lükő Dénes basszusgitár, Koszta Jani dobok, Zámbó Zsolt billentyűs hangszerek.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok