Márc.

27.

péntek

Márc.

27.

péntek

CLOUD 9+ | 7. szülinap

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

CLOUD 9+ | 7. szülinap

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

2020. március 27-én visszatér a Cloud 9+ az Akvárium Klubba, hogy együtt ünnepelhessük a fantasztikus négyes 7. születésnapját!
A rock’n’rollt elektronikus elemekkel ötvöző zenekar minden fellépésén 120%-on pörög, hát még, ha a szülinapi bulijukról van szó! Biztos, hogy ezen a márciusi pénteken is izomlázunk lesz a sok tánctól, és tátva marad majd a szánk a látványtól! További infók és meglepetések hamarosan!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok