Ápr.

12. - 14.

Ápr.

12. - 14.

Cinemira – Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál

Kapunyitás: 10:00

VOLT Lokál, Kishall
Jegytípusok

Cinemira – Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál

Kapunyitás: 10:00

VOLT Lokál, Kishall

A Cinemirán a világ legkiemelkedőbb rövidfilmjeit vetítjük 4-14 éves gyerekeknek és számos filmes workshopon is részt vehet a teljes család.

A Cinemira az egyetlen kifejezetten gyerekeknek szóló filmfesztivál Magyarországon. Ezen a hiánypótló családi rendezvényen a gyerekek filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit. A háromnapos gyerekfilm ünnepen több mint 80 országból, több száz, kifejezetten gyerekeknek szóló film látható. Az óránként induló filmes programban 4–14 éves gyerekek számára készített rövid animációs és élőszereplős filmeket vetítünk. Itt debütálnak a legendás magyar gyerekfilmek digitálisan felújított változatai, így a Keménykalap és krumpliorr, vagy a Macskafogó. Látható lesz premier előtt a Vizipók-csodapók moziváltozata is. A fesztivál interaktív: filmes, animációs, casting, szinkronszínész, sminkes és kaszkadőr workshopokon próbálhatja ki magát a a fiatal közönség. A gyerekeknek szóló filmes előadásokon pedig a szinkronizálás, vagy épp a casting titkaiba vezetik be a fiatal közönséget profi szakemberek.

Foglald le helyed most a filmes, animációs, kaszkadőr vagy épp sminkes workshopokra itt .

Helyszínek

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok