Dec.

19.

szerda

Dec.

19.

szerda

ByeAlex és a Slepp

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

ByeAlex és a Slepp

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

Annak ellenére, hogy zárjuk az évet egy teljesen új koncertműsorral készül a csapat, olyan régi dalokat is elővesznek mint a Kedvesem vagy a Csókolom!

Természetesen nem hiányozhatnak a legnagyobb slágerek mint a Még mindig, a Részeg, a Fekete, a Nehéz vagyok, a Bababo, vagy a Hé Budapest továbbá azon ritka pillanatok egyike amikor Alex és Lábas Viki a Margaret Island-ből együtt elénekelik Menned kéne című közös szerzeményüket….

És ha már vendégek…..Alex “B” formációja azaz a Senkise is vendégszerep kap néhány dal erejéig…..

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok