Dec.

19.

szerda

Dec.

19.

szerda

ByeAlex és a Slepp

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

ByeAlex és a Slepp

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

Annak ellenére, hogy zárjuk az évet egy teljesen új koncertműsorral készül a csapat, olyan régi dalokat is elővesznek mint a Kedvesem vagy a Csókolom!

Természetesen nem hiányozhatnak a legnagyobb slágerek mint a Még mindig, a Részeg, a Fekete, a Nehéz vagyok, a Bababo, vagy a Hé Budapest továbbá azon ritka pillanatok egyike amikor Alex és Lábas Viki a Margaret Island-ből együtt elénekelik Menned kéne című közös szerzeményüket….

És ha már vendégek…..Alex “B” formációja azaz a Senkise is vendégszerep kap néhány dal erejéig…..

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok