Márc.

05.

szombat

Márc.

05.

szombat

Budapest Trance Classics 3

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Budapest Trance Classics 3

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Kedves Trance Lovers!

A tavasz első hírnökeként március 5-én, szombaton örömteli időutazásra hívunk! 

A Budapest Trance Classics sorozat ez alkalommal is a műfaj máig meghatározó darabjai előtt tiszteleg. Generációk nőttek fel és zárták szívükbe az érzéseket, harmóniákat, dallamokat, korszakokat, bulikat, kapcsolatokat, szerelmeket, soksok kedves emléket. Armin, Paul van Dyk, a régi Tiesto, Ferry Corsten, Blank & Jones, Above & Beyond, Marco V, Richard Durand, Markus Schulz… A  végtelenségig  sorolhatnánk a számunkra kedves előadókat, producereket, DJ-ket és a megszámlálhatatlan örök érvényű dalokat, zenéket. Ezen az Trance-ünnepi éjszakán csokorba foglaljuk az Aranykor legjavát, hogy ismét felemelt kézzel, önfeledten, minden mást kizárva táncoljuk át azt a néhány órát, ami akkor és ott csak a Miénk lesz.

Szeretettel várunk! 

Line up
SZEIFERT
SHELB
ADAM SZABO
SZAIFF

___________________

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

Bővebb információkért kattints ide: https://tinyurl.com/akvariumklub-COVID19 

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok