Dec.

21.

szombat

Dec.

21.

szombat

BRAINS ‘Classic’

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

BRAINS ‘Classic’

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Ha nem az elmúlt pár évben ismerted meg a BRAINS zenéjét, biztosan mondanak neked valamit a ‘Top Shotta’, az ‘I Love My Sensimilla’ vagy a ‘Jungle Sound’ című dalok. A folyamatosan megjelenő új szerzemények miatt jó pár régebbi húzós dal kiesett a műsorból, így ezeket a klasszikusokat már évek óta nem játszuk a koncerteken.

Mivel december 20-i Akváriumos koncertünk közelít a telt házhoz, úgy döntöttünk, tartunk egy ráadáskoncertet másnap december 21-én, ami a BRAINS ‘Classic’ nevet kapta. A második estén csak és kizárólag régi dalokat fogunk játszani. Ha hiányoztak az előbb említett szerzemények, vagy kíváncsi vagy a zenekar múltjára, mindenképp ott a helyed, hogy együtt repüljünk vissza a BRAINS füstös klubkorszakába

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok