Dec.

05.

kedd

Dec.

05.

kedd

Bosch Software Meetup – Az autóipari szoftverfejlesztés jövője

Kapunyitás: 18:00

Kishall

Bosch Software Meetup – Az autóipari szoftverfejlesztés jövője

Kapunyitás: 18:00

Kishall

Az autóipar majd százötvenéves története a menetbiztonságot, megbízhatóságot és kényelmünket érintő innovációkban gazdag. Ami húsz éve tudományos fantasztikum volt, az ma a szoftveres megoldásokkal felvértezett valóság. A megújulás és fejlődés kulcsát a beágyazott rendszereken futó, külvilág számára sokszor láthatatlan kódsorok tízmilliói adják. Az autóipari szoftverrendszerek komplexitásának exponenciális robbanása és új technológiák térnyerése minden eddiginél szélesebb perspektívát kínál a jelen és jövő szoftverfejlesztő mérnökeinek, ugyanakkor eddig nem látott kihívások elé is állítja a területet, beágyazott és IT területen egyaránt. Hogyan alakul át az autóipar a következő évtizedben? Mik a jövő technológiái? Költözünk a felhőbe? Milyen feladatai lesznek egy szoftverfejlesztőnek?

https://boschevent.hu/sw-meetup

Az előadás nyelve magyar / The language of the event is Hungarian
Ezekre a kérdésekre keressük a választ! Ha felkeltették az érdeklődésed az eddigiek, csatlakozz hozzánk a Bosch Software Meetupján!

A RENDEZVÉNY INGYENES, DE ZÁRTKÖRŰ ÉS LIMITÁLT SZÁMBAN LÁTOGATHATÓ. HA NEM SZERETNÉL LEMARADNI, REGISZTRÁLJ MOST!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi