Márc.

25.

hétfő

Márc.

25.

hétfő

Borisz Grebenscsikov (Борис Гребенщиков)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Borisz Grebenscsikov (Борис Гребенщиков)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Borisz Grebenscsikov és zenekara, a BG+ új programmal érkezik Budapestre: az Akvárium Klub színpadán a Bogrukinog (Богрукиног) című friss lemez dalai és a legjobb Akvarium nóták elhangzanak majd március 25-én.

Borisz az Akvarium zenekar fennállásának 50. évfordulóján hozta létre a BG+ formációt, amikor az eredeti együttesnek az ukrajnai háború miatt fel kellett függeszteni a fellépéseket. A mostani felállásban Borisz mellett Konsztantyin Tumanov billentyűs, Alexander Titov basszusgitáros, Liam Bradley és Gleb Grebenscsikov ütősök, Brian Finnegan fuvolás és Andrej Szurotdinov hegedűs vesz részt.

A zenekar 2022 tavasza óta ad koncerteket, Budapesten is jártak már egyszer. Az új, négy számos mini-album előzetes bejelentés nélkül érkezett, és hosszas hallgatás után ezek Grebenscsikov első friss kompozíciói: saját elmondása szerint a háború kitörése után hosszú ideig képtelen volt alkotni. A zenész a kitörése után azonnal elítélte az agressziót, az új lemez pedig az elmúlt időszak egyik legerősebb háborúellenes kiállása: a dalok a modern Oroszországról és a háborúról szólnak. Ezek mellett természetesen a régi slágereket is eljátszák majd.

Belépőjegyek: állójegy 23.900 Ft, erkély és ülőjegy 32.900 Ft.
A jegyértékesítés február 12-én indul.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok