Febr.

19.

szombat

Febr.

19.

szombat

SOLD OUT! Bohemian Betyars & Parno Graszt – Farsang

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! Bohemian Betyars & Parno Graszt – Farsang

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Farsangi kavalkádba hív a Bohemian Betyars és a Parno Graszt karaván újabb állomása február 19-én az Akvárium klubban.

Magyarország két legtáncoslábúbb bandája újra egy színpadra lép, hogy egy óriás farsangi mulatsággal búcsúztassa a telet, űzze el a hideget és melegítse fel a szíveket.

A közös műsorukban a két zenekar egymás dalainak feldolgozásai között cikázik és sodor el magával olyan lendülettel aminek nem lehet ellenállni.

Engedj hát te is inkább a csábításnak, vedd fel farsangi maskarád és táncoljuk ki együtt magunkból a kótyagos téli álmokat!

______________________

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

Bővebb információkért kattints ide: https://tinyurl.com/akvariumklub-COVID19 

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok