Okt.

26.

szombat

Okt.

26.

szombat

Blahalouisiana “Minden rendben” lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Blahalouisiana “Minden rendben” lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A Blahalouisiana a hazai modern pop-beat-rock egyik legjelentősebb fiatal zenekara. A már-már ikonná vált Schoblocher Barbara egyedi hangját számos rádiós slágerből / The wanderer, Ahol összeér, Első Reggelen, Túl távol elég közel, Ha élni felejtek / ismerhetjük.  A zenekar évek óta teltházas klubkoncerteket ad Budapesten és vidéken egyaránt, illetve jelen van az összes hazai nagy fesztiválon. 2016-ban elnyerték a ‘Magyar fesztiválok felfedezettje’ díjat, ugyanebben az évben debütált az addigi munkásságukat összefoglaló első albumuk Blahalouisiana “Blahalouisiana” címmel. 2017 őszén második albumuk az ‘Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi’ jelent meg, melyet szintén teltház előtt mutattak be. Időközben határon kívülre is elvitték műsorukat, megfordultak  Erdélyben, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Észtországban a Tallin Music Week-en illetve Hollandiában többször is, majd 2018 októberében egy 6 állomásos Oroszországi turnén is részt vettek.

2019. október 26-án este a Blahalouisiana immáron friss Artisjus díjasként harmadik nagylemezét mutatja be az Akvárium Klub NagyHalljában, amelyről a zenekar az alábbit nyilatkozza: A lemez április 28 és május 6 között lett felvéve Prágában a lemez többi dalával együtt, a legendás Sono Records stúdióban. A lemez producere ezúttal is Ligeti Gyuri volt, a hangmérnök pedig Milan Cimfe aki többek között David Bowie, a Living Colour, és Nazareth albumain dolgozott. A lemez mastereléséért Pavel Karlík volt a felelős aki szintén dolgozott Bowie-val, Joss Stone-nal, a Linkin Parkkal és Philip Glass-szel is. A zenekar a felvétel során nem használt számítógépet, full analóg módszerrel vettük fel és masterelődik is a lemez.” (recorder)

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok