Dec.

28.

szombat

Dec.

28.

szombat

Bladerunnaz pres.: Ed Rush, Kemal,Bad Company

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Bladerunnaz pres.: Ed Rush, Kemal,Bad Company

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

ED RUSH – BAD COMPANY UK – KEMAL

A Bladerunnaz 20. évének utolsó bulijával visszarepítünk mindenkit a kezdetekhez. Sokan a ’98-as PeCsás Ed Rush bulin fertőződtek meg a drum & bass vírussal, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a záróbulin ismét classic szettel örvendeztet meg minket. 

Az első Bladerunnaz bulin 1999-ben a The Club falai között a Bad Company-t láttuk vendégül, Fresh és Vegas akkor lépett fel életében először külföldön. Most Vegas és Maldini képviselik majd a BCUK csapatot. 

Az idei év hatalmas szenzációja, hogy amiben senki nem hitt, az mégis megvalósul, Kemal, a Konflict fele visszatér a drum & bass világába! Nagy örömünkre szolgál, hogy az első bulit a Bladerunnaz jelentheti be. Még mi is nehezen hisszük el, de Kemal ismét Budapesten zenél. 

Így összejöhetett egy olyan felállás, amiről még mi is csak álmodoztunk. Fogadjátok szeretettel a drum & bass legendákat december 28-án Budapesten, az Akváriumban!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok