Dec.

28.

szombat

Dec.

28.

szombat

Bladerunnaz pres.: Ed Rush, Kemal,Bad Company

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Bladerunnaz pres.: Ed Rush, Kemal,Bad Company

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

ED RUSH – BAD COMPANY UK – KEMAL

A Bladerunnaz 20. évének utolsó bulijával visszarepítünk mindenkit a kezdetekhez. Sokan a ’98-as PeCsás Ed Rush bulin fertőződtek meg a drum & bass vírussal, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a záróbulin ismét classic szettel örvendeztet meg minket. 

Az első Bladerunnaz bulin 1999-ben a The Club falai között a Bad Company-t láttuk vendégül, Fresh és Vegas akkor lépett fel életében először külföldön. Most Vegas és Maldini képviselik majd a BCUK csapatot. 

Az idei év hatalmas szenzációja, hogy amiben senki nem hitt, az mégis megvalósul, Kemal, a Konflict fele visszatér a drum & bass világába! Nagy örömünkre szolgál, hogy az első bulit a Bladerunnaz jelentheti be. Még mi is nehezen hisszük el, de Kemal ismét Budapesten zenél. 

Így összejöhetett egy olyan felállás, amiről még mi is csak álmodoztunk. Fogadjátok szeretettel a drum & bass legendákat december 28-án Budapesten, az Akváriumban!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok