Ápr.

26.

péntek

Ápr.

26.

péntek

Bladerunnaz & Akva Waves pres. Dimension, Metrik

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Minden jegy elkelt!
Jegytípusok

Bladerunnaz & Akva Waves pres. Dimension, Metrik

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

Áprilisban sem lassítunk! Vendégünk sokak kedvence, Dimension és a szintén nagyon népszerű Metrik, aki 2024-ben új albummal jelentkezik.

A 2023. május 26-i elmaradt Metrik fellépés be nem váltott jegyei érvényesek erre a rendezvényre. Amennyiben nem felel meg a dátum küldj egy emailt FEBRUÁR 19-ig a bladerunnaz(kukac)gmail.com címre csatolmányban a jegyeddel és visszaváltjuk neked.

Line up
Dimension
Metrik
Chris.SU
IAN Autorun b2b Markov
Statik

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Minden jegy elkelt!
Jegytípusok