Febr.

15.

szombat

Febr.

15.

szombat

Bladerunnaz 21st Birthday

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Bladerunnaz 21st Birthday

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Bladerunnaz 21st Birthday
Akvárium Klub Official | Korhatár: 18

Tervezett időrend

20:00 Friday DJS
21:30 GLXY
22:45 DLR / Sofa Sound Bristol
23:45 Benny L
01:00 KOVEN.
02:00 The Upbeats
03:15 A.M.C
04:30 Counterstrike
05:30 MNDSCP b2b Chris.SU

A születésnapi, extra hosszúságú buli alkalmából bevezetünk néhány új, beváltási időhöz kötött jegytípust.
A legfontosabb az Érkezz korán! jegytípus, amelynek feltétele, hogy 22 óra előtt kell megérkezni és érvényesíteni a helyszínen a buliban. Amennyiben nem érsz oda vele időben, akkor a jegy árát ki kell egészíteni a normál helyszíni jegyárra. Ugyanez vonatkozik az Érkezz korán! VIP jegyre is.
A buliba – a távozók függvényében – lehetőség lesz késő éjszakai jegyek vásárlására is, ezek 2 / 3 / 4 óra utáni belépésre jogosítanak fel.

Érkezz korán! jegy (22 óráig beváltható) 3990 HUF / 12 € – Ez a jegytípus csak akkor érvényes, ha 22 óra előtt jössz be vele a buliba. Ha később érkezel meg, akkor ki kell egészíteni helyszíni jegyárra 3000 forint ráfizetéssel.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok