Ápr.

08.

szombat

Ápr.

08.

szombat

Beton.Hofi – Day 1000

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Beton.Hofi – Day 1000

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

DAY 1000

Gyakorlatilag erre a pár bulira gondoltam fővárosi klubkoncertnek idén, a jegyek elég gyorsan ki fognak peregni, mint a friss fizetés lakbér után, majd igyekszem kiírni, hogy 63,7% SOLD OUT, ami kicsit önellentmondás, ha engem kérdeztek, de bele se menjünk, NEM LESZEK VAMZER.
Készülök, mint
(Még utolsó percben átfújom az előszobát teljesen életszerűtlenül a wc illatosítóval, stb.)

MINDKÉT ESTE úgy tervezek eljönni tőletek onnan, hogy omggggggggg xoooo
MÁSODIK ESTE inkább PLAYBÁNIA energiái nyernek teret, az a célom, hogy úgy menjetek haza, hogy
„ahhhhh ráz a hideg, otthagyom az uram, ki ez a pali, kegyelmessss jaaosten, szenderedjek a combjára cserediák leszek nála lakásba’)

Lesznek dolgok. (tombola mekkora lenne b+, kisorsolnám, hogy oké, akinél a 83-as szám van, neki kell most elreppelni plasztik poharakat, mert nem emlékszem jól a szövegre már).

szeretettel,
Beton.Hofi aka
CITROMALE

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok