Ápr.

22.

szombat

Ápr.

22.

szombat

Barkóczi Noémi, Hó Márton és a Jégkorszak

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Barkóczi Noémi, Hó Márton és a Jégkorszak

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Barkóczi Noémi

Jó ideig csend volt Barkóczi Noémi körül, aki öt évvel ezelőtt jelentette meg első nagylemezét Nem vagyok itt címmel. Az egyedi hangvételű dalairól ismert énekes-dalszerző az utóbbi években látványosan a háttérbe vonult, a tavalyi év második felében azonban Dolgom volt címmel új nagylemezt rögzített Szőke Barnával (The Qualitons, MYGL, Hó Márton és a Jégkorszak) és Gulyás Kristóffal (Hó Márton és a Jégkorszak, Jazzékiel, mius). A teljes zenekaros felállás Barkóczi Noémi és Gulyás Kristóf mellett Várnai Szilviával (Nunki Bay Starship, mius, Mayberian Sanskülotts, Antonia Vai, Jónás Vera Experiment) és Bognár Mártonnal (Kamikaze Scotsmen) kiegészülve áll színpadra. Ezen az estén a Dolgom volt dalai mellett már a készülő új lemezről is mutatnak egy pici ízelítőt Noémiék.

Hó Márton és a Jégkorszak

Hosszú szünet után visszatér a Hó Márton és a Jégkorszak, ráadásul a Csaknekedkislány gitárosával, Konsiczky Dáviddal. Főként a 2010-es évek egyik legjobbjának választott Dalok a fürdőszobából című lemezről lesznek szerzemények.
A zenekar tagjai: Hó Márton, Horváth Kristóf, Gulyás Kristóf, Konsiczky Dávid

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok