Júl.

27.

szerda

Júl.

27.

szerda

Azahriah akusztik – Akvárium Petőfi200 Terasz

Kapunyitás: 20:00

Terasz
Ingyenes!

Azahriah akusztik – Akvárium Petőfi200 Terasz

Kapunyitás: 20:00

Terasz

Azahriah gyerekkora óta gitározik, 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-ben jelentkezett önálló dalokkal – ekkor már mintegy félmilliós követőtábora volt YouTube-on, ahol Paul Street nevű csatornáján különféle rejtélyekkel foglalkozott.

Azahriah angol nyelvű dalai többszázezres streameket értek el a digitális platformokon, és több milliós nézettséget YouTube-on. Az énekesnek 2020-ban nyolc saját szerzeménye jelent meg, köztük a „Fufuflex” című sláger. A következő lemez előfutára a „RÉT” című dal volt, amely már magyar nyelven íródott. A „Camouflage” című anyag 2021-re állt össze.

Azahriah életének első koncertje egy teltházas buli volt a Monyo Landben, nem sokkal később pedig már a Budapest Park színpadán állhatott óriási tömeg előtt. És még mindig nem volt vége az évnek: győzelmet aratott az MTV EMA „Local act” kategóriájában, s a Onerepublic előzenekaraként léphetett fel együttesével a Hősök terén, a World Stage-en.

2022-ben állandó alkotótársával, DESH-sel adott ki közös lemezt „A ló túloldalán” címmel, június elején pedig egy elképesztően látványos koncerttel töltötte meg a Budapest Parkot. Azahriah autodidakta, multiinstrumentalista zenész, aki folyton kísérletezik és keresi a megújulást. Akusztikus koncertje emiatt garantáltan páratlan élmény.

A koncert ingyenes.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.
www.nka.hu

Helyszín

Terasz

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!