Ápr.

27.

hétfő

Ápr.

27.

hétfő

Az A38 Hajó bemutatja: Brant Bjork / MaidaVale

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Az A38 Hajó bemutatja: Brant Bjork / MaidaVale

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Három évvel legutóbbi koncertje után újra Budapesten lép fel a kaliforniai desert rock több mint negyed évszázada hivatalban lévő nagykövete. Brant Bjork és zenekara április 27-én az A38 Hajó szervezésében mutatja be az Akvárium Klub Official KisHalljában legújabb szólóalbumait, és egyéb dalokat a több tucatnyi lemezt számláló életművéből. Vendég az újgenerációs psychedelic/experimental rockot játszó svéd MaidaVale, a nemzetközi tehetségek európai mobilitását segítő Liveurope jóvoltából.

Bjork legutóbbi ittléte óta két szólóalbumot (Mankind Woman, 2018; Jacoozi, 2019) adott ki, így bőven készülhetnek újdonságokra a 2017-es koncert látogatói. Aki csak mostanában vált rajongóvá, pedig muzeális mennyiségű életműből választhat a Palm Desert-i zenész-producer-kiadótulajdonos-fesztiválszervező, és még ki tudja hány minőségben aktív „nagyöreg” munkásságából. Fáradtságnak – ahogy karriere bármelyik szakaszában – nyoma sincs rajta, és ismételten bebizonyította, hogy gyakorlatilag bármit csinál, jól áll neki. A 2019-es Jacoozzi szállós és modern, a 2018-as Mankind Womant hard rock, blues és vintage hangulat határozza meg – az csak a koncerten derül ki, ezúttal mi lesz a fókusz.

Jegyek csak az A38 Hajó honlapján és jegypénztárában kaphatók.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok