Márc.

26.

vasárnap

Márc.

26.

vasárnap

SOLD OUT! ARON

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

SOLD OUT! ARON

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A Netflixes ‘Elite’ sorozatban már megismerhettük színészi képességeit, most azonban végre zenészként is debütál Arón Piper, művésznevén ‘ARON’. Több, mint 50 milliós online hallgatottsággal nem véletlen, hogy a spanyol srác olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Polimá Westcoast, Jesse Baez, valamint Jottapê és Kevinho. 

ARON egyértelmű célja, hogy a zenei életnek is kiemelkedő alakja legyen és valami olyan maradandót alkosson, amire hosszú évek multán is emlékezni fognak.

2023. március 23-át már most tedd szabaddá a naptáradban, hiszen ezen a napon látogat el a színészként és zenészként is remekelő ARON.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok