Ápr.

01.

szombat

Ápr.

01.

szombat

Ananas X-Press x Yamina

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Ananas X-Press x Yamina

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Elképesztő hosszú és tartalmas út vezetett idáig – 9 évnyi munka gyümölcse megérett… Április 1-jén az Akvárium NagyHall-jába érkezik a szerelem projektem, az Ananas X-Press tizedik, jubileumi etapja!

#YFAMILY magja, egy éjszaka erejéig átrepítelek Benneteket egy teljesen más univerzumba! Oda, ahol az elfogadás, a szeretet, a szabadság és a boldogság összefonódik a természet tökéletességével, és ebből táplálkozva brutál energiákat szabadítunk fel… Ami 100% én vagyok!

Egy 4 órás szett keretében szeretnélek végigvezetni az életutamon, beleépítve a karrieremet meghatározó zenei stílusokat! A teljesen egyedi, dzsungelt megidéző klubdekort, szemet kápráztató showelemekkel fűszerezem meg!

Nem győzöm hangsúlyozni, köszönöm Nektek, hogy vagytok, nélkületek nem lennék itt! Április 1-jén pedig, szavak helyett a szettemmel igyekszek meghálálni mindent!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok