2021. Jan.

09.

szombat

2021. Jan.

09.

szombat

Alvin és a Mókusok

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Alvin és a Mókusok

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Kedves Barátaink!

A tegnapi napon hozott korlátozások értelmében a novemberi budapesti lemezbemutató koncerteket sajnos nem fogjuk tudjuk megtartani. Nem örülünk neki, de megértjük az egészség védelme érdekében hozott intézkedéseket. De ne csüggedjetek, mi azon vagyunk, hogy amint lehetőségünk lesz rá megtartjuk a bulikat! Nagyon szeretnénk már újra találkozni Veletek és bemutatni Nektek az új lemez dalait.

Éppen ezért megpróbáltunk alternatív időpontot keresni a koncerteknek, így az Akváriumos buli 2021. január 9. napján, a Barba Negrás buli pedig 2021. január 15. napján kerül pótlásra.

A megváltott belépőjegyek és bérletek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek lesznek az új időpontokra, ezért kérjük, hogy őrizzétek meg a belépőiket! Akik a visszaváltás mellett döntenek, belépőjegyüket a vásárlás helyszínén visszaválthatják december 5-én éjfélig. A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó emailre válaszolva jelezzétek. Az Alvintickets felületen vásárolt jegyek esetében a sanyi@alvinrecords.com email címre jelezzétek a visszaváltási igényt, illetve ezen jegyek esetében van arra lehetőség, hogy a jegyek árát a webshop-on levásároljátok. Ezen igényeket is emailben jelezzétek felénk.

Nagyon köszönjük a sok-sok pozitív visszajelzést és támogató üzenetet!

Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok