Márc.

03.

vasárnap

Márc.

03.

vasárnap

Almási Kitti Havervagy estje a bizalomról

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Almási Kitti Havervagy estje a bizalomról

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Az első előadás iránti óriási érdeklődésre tekintettel – ahogy ígértük – tartunk egy ráadás előadást, előadást Almási Kittivel, a bizalomról!

Hét éve állandó telt házakkal zajlanak Almási Kitti Havervagy estjei az Akvárium Nagy Hallban.
Ezek az esték mindenképpen más hangulatúak, mint az előadások: interaktívabbak, kicsit lazábbak és mindenképpen haveri hangulatúak.

Rengeteg témáról beszélgettünk már, a mostanit Kitti maga javasolta és választotta.
Március 3-án a bizalom lélektanáról beszélgetünk.

Mit is jelent a bizalom?

Hogyan alakul ki – és hogyan érdemes kialakulnia?
Lehet-e bizalom nélkül élni és mire számíthat, aki nagyon könnyen adja a bizalmát?
Jól belegondolva, az az élet, ahol nem tudunk megbízni senkiben, borzalmasan magányos életet feltételez, ha viszont könnyen adjuk oda a bizalmunkat, könnyen sérülhetünk, ha nem azt kaptuk, amire számítottunk.

Biztosan érinteni fogjuk az önbizalom témakörét. Hogyan tudunk számítani saját magunkra? Hogyan érjük el, hogy ott legyünk magunknak, ha kell? Honnan tudjuk, hogy helyén van az önbizalmunk és hogyan legyen a helyén?

Szó lesz a kommunikációról is, arról, hogy a kapcsolatainkban hogyan tudunk úgy kommunikálni, hogy kialakuljon egy kölcsönös bizalom egymás iránt.

Rengeteg kérdést felvető, nagyon izgalmas téma, amihez Te is csatlakozhatsz – szóban és írásban egyaránt -, ahogy ez állandó része a Havervagyos estéknek.

Az este után Kitti dedikálja majd új könyvét, az Elvarratlan szálakat, és utána ott tudunk maradni az Akvárium aulájában kicsit haverkodni is.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok