Márc.

13.

szerda

Márc.

13.

szerda

A Zene Showja, Vendég: Szirmai Gergő

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

A Zene Showja, Vendég: Szirmai Gergő

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Zene Showja vendége ezúttal Szirmai Gergely lesz, aki a Hollywood Hírügynökség youtube csatornáján félmillió magyar filmművészeti ízlését formálja több mint egy évtizede.
A talkshow-koncert és vendége között van egy nagyon erős hasonlóság: a Zene Showja is és Gergő is a saját művészeti területén keresztül próbál meg hétköznapi helyzetekig eljutni. Hogyan lehet ezt jól csinálni? Mik a buktatók? Ezeket a kérdéseket fogjuk körbejárni, miközben a filmzene területére evez a zenekar Marci vezetésével. Szó lesz arról, hogy komolyzene-e a filmzene, hogyan működik, vagy van-e üzenete.
És ha mindez nem volna elég, a filmzene képességeit és határait kereső játék is várja nem csak a hallgatókat, de Gergőt is!

A ZeneMűvek, a Danubia Zenekar és az Akvárium Klub rendhagyó komolyzenei talkshowján különböző területek kiemelkedő személyiségeivel találkozhatnak az érdeklődők. A Zene Showja az interjú és a hangverseny műfajok ötvözete, ahol a vendégekkel olyan fontos témákról beszélgetünk, amelyek meghatározóak voltak céljaik elérésében.

Az est különlegessége, hogy a meghívott vendég személyes gondolataira a Danubia Zenekar a klasszikus hangverseny-repertoár remekműveivel reflektál.

Műsorvezető: Seidl Dénes
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell

Kapunyitás: 19:00

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok