Dec.

06.

szerda

Dec.

06.

szerda

A Zene Showja

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall
Jegytípusok

A Zene Showja

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall

A Zene Showja Magyarország első talk-show-koncertje, amit Dénes-Worowski Marcell és Seidl Dénes, a ZeneMűvek edutainer vállalkozás alapítói hívtak életre. Egyszerre talk-show, ahol egy-egy meghívott hírességgel járják körbe a mindenki számára érdekes témákat, és egyszerre koncert, ahol az érintett témákra a Danubia Zenekar reflektál a klasszikus hangverseny-repertoár legjobb alkotásaival.

Az évad első vendége december 6-án Hajós András lesz, akivel megannyi zenei és kulturális téma kerül majd reflektorfénybe, összekapcsolva a “könnyű-” és “komolyzene” világát.
Jegyek: https://akvariumklub.hu/programok/a-zene-showja-8/

Sokat halljuk, hogy az ember az életét fiatal korában alapozza meg. Ez talán fokozottan érvényes a zenészekre. Mégis, a könnyűzene és komolyzene világában (már, ha léteznek ezek a fogalmak) olyan, mintha teljesen másra koncentrálnának a művészképzésben, teljesen mások az “alapok”. Miért? A szakmai úton később mi számít sikernek? A Papp László Aréna vagy kamarazenei koncert, amire a szüleid és barátaid jöttek el, és a kettő összemérhető-e? Mi kell ahhoz, hogy valaki jó csapatjátékossá váljon? Hol húzódik a határ az alkalmazkodás és önfeladás között? Összeszedni is nehéz, mennyi érdekes témáról fogunk beszélgetni Hajós Andrással a Zene Showja harmadik évadának nyitó koncertjén!

A ZeneMűvek és a Danubia Zenekar közös rendezvényének a célja egyrészt egy új műfaj népszerűsítése, másrészt a fiatal közönség és a komolyzene viszonyának megújítása. Ennek a missziónak ad otthont az Akvárium Klub harmadik éve, akiknek szintén fontos a progresszív, fiatalokat érintő kulturális programok támogatása.

Műsorvezető: Seidl Dénes
Közreműködő partner: Danubia Zenekar
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok