Okt.

03.

vasárnap

Okt.

03.

vasárnap

A KÁVÉ NAPJA 2021

Akvárium Klub

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

A KÁVÉ NAPJA 2021

Akvárium Klub

A KÁVÉ NAPJA 2021

Szeptember végén számos országban „ünnep” a kávé világnapja. Magyarországon kilencedik alkalommal fognak össze a szakma képviselői, és tehetséges, alkotókedvű baristák avatják be a közönséget a kávé világába október 3-án, vasárnap 10:00-18:00 óra között.

A belépőjegy árában korlátlan kávékóstolást biztosítunk, mellé a BWT gondoskodik a szűrt vízről. Idén is izgalmas programmal, kiállítói standokkal, versennyel és a megszokott remek hangulattal várjuk vendégeinket az Akvárium Klubban.

Természetesen vásárolni is lehet A Kávé Napján, hiszen a kiállítók különleges szemes kávékkal, kapszulás kollekciókkal, kávés eszközökkel érkeznek. Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért minden vendégünknek Boomerang Cupshare újrahasznosított kávéspoharat adunk ajándékba, melyet a standokon cserélhetnek és a rendezvény végén hazavihetnek.

A hatályos jogszabályoknak és a helyszín házirendjének megfelelően a rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy 48 órán belüli negatív PCR teszttel látogatható.

A belépő a programokon való részvétel mellett a korlátlan kóstolást is biztosítja a standoknál.
A barista szakma színe-java és remek hangulat várja a látogatókat a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén egész nap.

JEGYEK A HELYSZÍNEN VÁSÁROLHATÓK!

További infók: www.kavenapja.hu
Facebook: https://www.facebook.com/events/851502615570957

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok