Márc.

17.

vasárnap

Márc.

17.

vasárnap

A Dürer Kert és a New Beat bemutatja: NIGHT LOVELL

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

A Dürer Kert és a New Beat bemutatja: NIGHT LOVELL

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

NIGHT LOVELL (CA)
https://www.facebook.com/nightlovell999/
http://goodnightlovell.com/

+ vendégek

A Dürer Kert és a New Beat bemutatja: Night Lovell

Az alig 20 éves kanadai rapper, Shermar Paul, vagy más néven Night Lovell Ottawa talán legihletettebb fiatal szövegírója és producere, akinek ténylegesen a zene körül forgott az egész élete, hiszen mindig mindenhol a zenét kereste.

Tehetségét persze nem fojtotta magába, így saját szerzeményeinek egyikét egy napon feltöltötte a Soundcloudra: ez volt a Dark Light, amely repülőrajtot jelentett Shermar számára. Ettől kezdve pedig már a saját útján indult el, ahol folyamatosan csiszolja saját hangzását, amely egy minden tekintetben korszerű, friss és izgalmas zenei hangzás. Mindez pedig jelenleg ott tart, hogy január 25-én jelenik meg vadonatúj, Goodnight Lovell című albuma.

KORHATÁR az Akvárium Klub koncertjeire:
-10 éves kor alatt az Akvárium koncertjei ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak,
-10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,
-18 év felett kíséret nélkül.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok