Márc.

17.

vasárnap

Márc.

17.

vasárnap

A Dürer Kert és a New Beat bemutatja: NIGHT LOVELL

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

A Dürer Kert és a New Beat bemutatja: NIGHT LOVELL

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

NIGHT LOVELL (CA)
https://www.facebook.com/nightlovell999/
http://goodnightlovell.com/

+ vendégek

A Dürer Kert és a New Beat bemutatja: Night Lovell

Az alig 20 éves kanadai rapper, Shermar Paul, vagy más néven Night Lovell Ottawa talán legihletettebb fiatal szövegírója és producere, akinek ténylegesen a zene körül forgott az egész élete, hiszen mindig mindenhol a zenét kereste.

Tehetségét persze nem fojtotta magába, így saját szerzeményeinek egyikét egy napon feltöltötte a Soundcloudra: ez volt a Dark Light, amely repülőrajtot jelentett Shermar számára. Ettől kezdve pedig már a saját útján indult el, ahol folyamatosan csiszolja saját hangzását, amely egy minden tekintetben korszerű, friss és izgalmas zenei hangzás. Mindez pedig jelenleg ott tart, hogy január 25-én jelenik meg vadonatúj, Goodnight Lovell című albuma.

KORHATÁR az Akvárium Klub koncertjeire:
-10 éves kor alatt az Akvárium koncertjei ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak,
-10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,
-18 év felett kíséret nélkül.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok