Ápr.

27.

szombat

Ápr.

27.

szombat

Post Malone night w/ DJ Gozth

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

Post Malone night w/ DJ Gozth

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

Post Malone idén a Sziget Festival 2019 // Official Event-en? Igeeen!
Ennek örömére Április 27-én hivatalos warm up Posty buli a VOLT Lokálban, vagyis egy olyan este vár Rátok, ahol Post Malone munkássága lesz a középpontban DJ GOZTH prezentálásában, hogy együtt hangolódjunk a nyári nagy eseményre. 😉

Ha szeretnél belépőt nyerni Post Malone Szigetes fellépésére, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a VOLT Lokálos bulira jegyet váltók között kisorsolunk 1 db napijegyet! 😉
Post Malone// Sziget 2019 – official event

Ha Te is rajongsz Post Malone-ért és imádod az olyan számait, mint a Rockstar, a Better Now, a White Iverson, a Too Young … és még sorolhatnánk a számokat, akkor várunk Április 27-én Budapesten az Akvárium Klubban található VOLT Lokálban!

– Belépő / Entry: Éjfélig 500 ft, utána 1000 ft.
– Kapunyitás / Start: 23:00
– Korhatár / Age limit: 18+
– Asztalfoglalás / Table reservation: [email protected]

===================

DJ GOZTH
mixcloud.com/gozth
instagram.com/djgozth
facebook.com/djgozth

===================

Az Akvárium Klub 22 óra után kezdődő eseményeire és elektronikus zenei programjaira kizárólag tizennyolc éven felüliek léphetnek be. A programra érkező vendég életkorát a beléptetést végző hostessek és a biztonsági szolgálat kollégái ellenőrizhetik. A belépési korhatár ellenőrzéséhez a személyzet személyi igazolványt, plasztik kártyás jogosítványt, vagy útlevél felmutatását kérheti. (Diákigazolványt nem áll módunkban elfogadni.)

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi