Márc.

22.

péntek

Márc.

22.

péntek

ROAD 15 – Különleges Akusztikus Nagykoncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

ROAD 15 – Különleges Akusztikus Nagykoncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

„Egyet Pesten, Egyet Budán, egyet meg a Dunán!”
Avagy tripla ROAD koncert a fővárosban a zenekar 15 éves jubileumán!

2019.03.22-én, Különleges Akusztikus Nagykoncert az Akváriumban!

✱ Helyszín ✱
Akvárium Klub Official
1051, Budapest, Erzsébet tér, 12.

✱ MENETREND ✱
19:00 Kapunyitás
19:20-20:00 dedikalas.
20:30-22:15 Különleges Akusztikus Nagykoncert

❖ 16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten!
❖ a március 22-i, Akváriumos koncertre nincs lehetőség kedvezményes vagy ingyenes gyermek jegyre!
❖ Kérjük, gyermekekkel válasszák a március 24-i eseményt, ahol szülői kísérettel, a 15 éves kor alattiak számára ingyenes látogatható a koncert! (a koncert regisztrációhoz kötött! Részletek a március 24-i eseményben!)

2019. március 22-én, a budapesti Akvárium Nagy Hall-jában egy különleges, áthangszerelt Akusztikus ünnepi nagykoncertre készül a ROAD. Ennek az Akusztik műsornak egyébként az alapötlete és gerince az öt évvel ezelőtti, vagyis utoljára 2014-ben bemutatott, 10 éves jubuleumra készített ‘Akusztik&Metal’ koncertsorozat volt. Ebből az akusztikus koncertből a múlt évben megjelent “TIZENHÉT” című Road CD-n is találni jónéhány tételt, illetve a zenekar youtube csatornáján is bele lehet kóstolni az akkori koncertbe!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLU8voniMAt9Os5CeX4B3g1BEzFGZBERfn

Ezt a hangulatot, életérzést, kissé felfrissítve, megújítva, a repertoárt kibőítve és ezúttal még több vendég zenésszel együttműködve kerül színpadra az új ROAD AKUSZTIK március 22-én, Budapesten, az Akváriumban! Ezen a különleges koncerten, ezen az éjszakán kizárólag akusztikus átirtok lesznek csak hallhatók és semmi, a Road-tól megszokott hangos, energikus, őrület!

Még sosem játszottunk az Akváriumban, de most úgy érezzük, itt az ideje! 2019 március 22-én végre mi is beugrunk az ‘Akvába’ egy igen speciális, nagyszabású ünnepi műsorral, ami terveink szerint ebben a formában csak itt és csak egyszer lesz látható/hallható a jubileumi évben! Felfrissítjük a korábbi repertoárt, lesznek egészen új átiratok, ezúttal egy nagyobb formációval érkezünk és kizárólag akusztik dalokat játszunk majd!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok