Szept.

30.

péntek

Szept.

30.

péntek

Witty Tunes presents – Budai Roots Album

Kapunyitás: 22:00

Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Witty Tunes presents – Budai Roots Album

Kapunyitás: 22:00

Lokál
Korhatár: 18

A Witty Tunes egy washingtoni székhelyű lemezkiadó, amely 2007-ben kezdte működését. Elérve a 400 digitális megjelenést és olyan neveket a szakmába emelve, mint Metodi Hristov, Cuartero, ANNA, Wade vagy Pavel Petrov, a kiadó idejét látta elindítani saját bulisorozatát, amely a világ számos országába hozza el a minőségi House zene legjavát.

A kiadó másfél évtizedes története során a legtöbb megjelenése egy magyarországi előadóhoz fűződik, név szerint DJ Budaihoz. Budai a magyarországi House és Techno szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja, aki immáron közel 30 éve pakolja a lemezeket a DJ pult mögött, emellett pedig a stúdióban is aktív így számos kiváló megjelenés fűződik a nevéhez. A több mint két évtizedes pályafutásának megkoronázásaként az első szerzői albuma a Witty Tunes kiadón látott napvilágot és a ‘Roots’ nevet kapta. Ennek apropóján pedig egy album buli keretein belül az itt megjelent zenéké lesz a főszerep, egy többórás zenei utazás során a House világában.
Az esemény hazai supportjáról Budai szerzőtársa Vic azaz Viktor Kaman, valamint No Else, a Witty Tunes kiadó oszlopos tagja gondoskodik majd szeptember 30-án az Akvárium Klubban.

LINEUP
Budai (I Love Deep/Witty Tunes)

Vic aka Viktor Kaman (Witty Tunes/Ego Traxx)

No Else (Witty Tunes/Rawthentic)

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok