Szept.

09.

péntek

Szept.

09.

péntek

The Hungarian Depeche Mode Fan Club

Kapunyitás: 23:15

Nagyhall
Jegytípusok

The Hungarian Depeche Mode Fan Club

Kapunyitás: 23:15

Nagyhall

The Hungarian Depeche Mode Fan Club: 35th Birthday Bash
Ultimate Party Of The 90s
+ The Best Of 80s

A Klub időről-időre visszamegy a gyökerekhez, a 80-as évek bulija után dedikálunk ismét egy rendezvényt, ezúttal a 90-es évek szerelmeseinek! Ultimate Party Of The 90s @ the Akvarium – 2022. szeptember 09., péntek. Ez az esemény sem marad azonban klasszikus Depeche Mode dalok nélkül, hiszen helyet kap egy hangsúlyos Best Of 80s válogatás is! Hogy mi várható? Régen hallott album számok, elfeledett b-oldalas dalok; Clean, Happiest Girl, Death’s Door, Mercy In You, My Joy, Painkiller, Insight, Surrender & Only When I Lose Myself – ízelítő a repertoárból. Környező klasszikus zenék ezúttal is lesznek; Beloved, The Cure, The Prodigy, Erasure, Faithless, Garbage, Rammstein, Placebo és számos korszak alkotó alternatív zene.

Kiemelten fontos esemény lesz ez számunka, hiszen szeptemberben 35 éve lesz, hogy megalakult a Klub! Akvárium, NagyHall – jegyek kizárólag on-line kaphatók, július 1-től!

Jegyár elővételben: 3.000,- Ft
Rendezvény napján: 3.500,- Ft

VIP limitált 4.000,- Ft (csak elővételben)

VIP:
– külön bejárat
– belépés a zártkörű karzatra
– szeparált bár és mellékhelyiség
– ingyenes ruhatár
– kényelmes fotelek

Online jegyelővétel kezdete: 2022. július 1.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok