Okt.

23.

péntek

Okt.

23.

péntek

New Level Empire

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

New Level Empire

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A New Level Empire idén ősszel tölti 7. születésnapját, amit az Akvárium Klubban ünnepelnek meg. A banda jelenlegi formája 2013 őszén állt össze. Alapító tagjai az underground és mainstream techno színtérről ismert Newl, a poppalettán tevékenykedő, dalszerzőként dolgozó; Krajczár Péter „Krash”, és a rock alapokon nevelkedett, akusztikus projektjét is dédelgető, dalszerző-szövegíró-énekes-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola”. 

2020 sok újdonságot tartogatott a zenekar követői számára, tavasszal megjelent a Giajjal közös Nézz és Láss, majd a legfrissebb, Majkával közös Újra úton című daluk egyből a Youtube felkapottak csúcsára került és azóta is vezeti a rádiós listákat.

Tagok:
Nyújtó Sándor “Newl” (dobok)
Krajczár Péter “Krash” (billentyűk)
Ujváry Zoltán Szilveszter “Zola” (vokál, gitár)
Seprényi Fanni (basszusgitár)
Takács Dávid (gitár)

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok