Ápr.

27.

szombat

Ápr.

27.

szombat

Yoga Fest – Tradicionális Jógairányzatok Fesztiválja

Kapunyitás: 09:15

Akvárium Klub
Jegytípusok

Yoga Fest – Tradicionális Jógairányzatok Fesztiválja

Kapunyitás: 09:15

Akvárium Klub

Az immár negyedik alkalommal megrendezendő Yoga Fest jógafesztiválon egy teljes napon át, egyidejűleg négy teremben lehet gyakorolni a jóga különböző, tradicionális irányzatait, valamint előadásokat hallgatni a jóga életünkre gyakorolt hatásairól. A jóga, ez a keleti bölcseleten alapuló, komplex életmód rendszer egyre nagyobb teret hódít szerte a világon, így Magyarországon is. A mindennapjainkra jellemző stresszes életmód miatt egyre többen keresik a kikapcsolódás, a harmónia, az egészséges testmozgás, az önmegismerés lehetőségeit, és ebben a jóga több ezer éves tapasztalatra épülő gyakorlatai komplexen tudnak segíteni. Éppen ez, a jóga iránt egyre nagyobb érdeklődés hívta életre a Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválját, amelyen a Magyarországon fellelhető tradicionális jógairányzatok mutatkoznak be.

 

A tradicionális jógaiskolák lényege, hogy ezek az irányzatok a jóga eredeti elvei szerint tanítják a jóga módszertanát, és mindezt egy a távoli múltba visszanyúló, megszakítatlan mester-tanítvány láncolat örököseiként teszik.

 

Az egyes irányzatokról, a fesztivál programjáról, az ott fellépő előadókról és oktatókról részletes információkat talál honlapunkon: www.yogafest.hu

 

A nagyszabású rendezvényt a magyar jógaoktatók szakmai felügyeletét ellátó Magyar Jógaoktatók Szövetsége, és az Európában egyedülálló módon, államilag elismert felsőoktatási jógaoktató diplomát adó Bhaktivedanta Főiskola együtt szervezi. A Feszivált Kumar Tuhin, India magyarországi nagykövete nyitja meg és idén először India Jóga Nagykövete, Ankita Sood is tart foglalkozást.

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok