Dec.

30.

hétfő

Dec.

30.

hétfő

Wellhello

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Wellhello

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

WELL…,HELLO, 2020! – Előszilveszteri őrület

Az elnöki páros december 30-án az Akvárium Klubban köszönti 2020-at!

A Wellhello a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. Az elnöki kettős rövid idő alatt írta be magát a hazai popzene történelemkönyvébe és töltötte meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit.

2019-ben a fiúk már megtöltötték a Budapest Parkot egy varázslatos show-val, majd felléptek Bryan Adams előtt a Hősök terén, 70 ezer embert megmozgatva. Az év megkoronázásaként december 30-án az Akvárium Klub NagyHalljában adnak egy őrületes előszilveszteri koncertet!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok