Dec.

30.

hétfő

Dec.

30.

hétfő

Wellhello

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Wellhello

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

WELL…,HELLO, 2020! – Előszilveszteri őrület

Az elnöki páros december 30-án az Akvárium Klubban köszönti 2020-at!

A Wellhello a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. Az elnöki kettős rövid idő alatt írta be magát a hazai popzene történelemkönyvébe és töltötte meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit.

2019-ben a fiúk már megtöltötték a Budapest Parkot egy varázslatos show-val, majd felléptek Bryan Adams előtt a Hősök terén, 70 ezer embert megmozgatva. Az év megkoronázásaként december 30-án az Akvárium Klub NagyHalljában adnak egy őrületes előszilveszteri koncertet!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok