Nov.

29.

péntek

Nov.

29.

péntek

Watch My Dying & Omega Diatribe

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Watch My Dying & Omega Diatribe

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Az 1999-ben alakult Watch My Dying a tavalyi szünet után jubileumi évet tart. Régi albumok újrakiadásával, fesztiválfellépésekkel, születésnapi nagykoncerttel, és a megszokott zenekaros pólók és merch cuccok mellett saját márkájú kézműves szappan megjelentetésevel ünnepeltük a kerek dátumot. Az év hátralévő részét végigkoncertezzük, és emellett új dalokon dolgozunk. Az akváriumos rendezvényre a megszokott “bestof” dalok helyett egy kevésbé nyilvánvaló, elmélyültebb műsorral készülünk.

WATCH MY DYING
Facebook:
https://www.facebook.com/WatchMyDying/
Instagram:
https://www.instagram.com/watchmydying/
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5ZWRArDmkl8croDSE4LKaM

Az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a budapesti Omega Diatribe zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2012-ben a debütáló Iapetus c. lemezükkel. Az ezt követő Abstract Ritual c. lemezük csak megerősítette a pozíciójukat a hazai szcénában, Kevin Talley-vel (ex-Suffocation/Six Feet Under/Chimaira) a dobok mögött.
Számtalan hazai és európai turné után a zenekar tavaly megjelent Trinity című harmadik lemeze nem kisebb porduceri név szárnyai alatt készül, mint a dán Tue Madsené (Meshuggah/Ektomorf/Suicide Silence), akinek kiváló munkája végett a zenekar első helyen landolt az ‘Év legjobb stúdióprodukciója’ kategóriában a HangSúly Zenei díjon, továbbá elnyerték az ‘Év koncertzenekara’ titulust is. Aki koncertjükön jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp az Akváriumos koncert esetében sem!

OMEGA DIATRIBE
Weboldal:
https://www.omegadiatribe.com
Facebook:
https://www.facebook.com/omegadiatribe
Instagram:
https://www.instagram.com/omegadiatribeofficial
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/3PhlBs25cslOOkkFtQXXvT

A Red Swamp Magyarország egyetlen szmóker-metal zenekara: mocskos déli stoner cuccról van szó, ahol a Pantera súlya keveredik a Down dallamosságával, Sabbathos füstköntösben, Clutchos lendülettel. A banda jövőre lesz 5 éves és már a harmadik nagylemezükön dolgoznak, a Tiszassippi és Desertdrive albumaik itthon és külföldön is elismerő visszhangot kaptak. Talentométer fődíjasok, Éter Feszt díjazottak, Hangfoglaló támogatottak, Wacken Metal Battle veteránok. Féktelen, közvetlen és hangos koncertjeikről ismertek, ahogy azt már jó pár külföldi és magyarországi fesztivál és klub megtapasztalhatta.

RED SWAMP
Facebook:
https://www.facebook.com/redswampband/
Instagram:
https://www.instagram.com/redswampband/
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5NsBv1yH64dwRkP576WVWI

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok