Ápr.

17.

péntek

Ápr.

17.

péntek

USEME // Fatal Error // Down For Whatever

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Jegytípusok

USEME // Fatal Error // Down For Whatever

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

USEME

A USEME egy modern pop-rock zenekar, a magyar zenei élet öt kiemelkedő és elismert alakját egyesítette azzal a céllal, hogy közösen együttműködve valami frisset, valami újat alkossanak. Egyedülálló produkciójukkal egyből sikerült berobbanniuk a hazai színtérre. Mára két nagylemezt, több klipet és számos telt házas klubbulit tudhatnak maguk mögött. A tudatos építkezésnek köszönhetően mára kihagyhatatlan szereplői a nagyobb hazai fesztiváloknak is. A zenekar eddig is nagyon termékeny volt, a jövőben is arra számíthatunk, hogy rengeteg új energiát fognak felszabadítani, érdemes figyelni rájuk!

Facebook: https://www.facebook.com/usemezenekar/
Insta: https://www.instagram.com/usemezenekar/
YouTube: https://www.youtube.com/c/usemevideo

Down For Whatever
 

2018 tavaszán megjelent a Down For Whatever első „NINCS HELYED” c. MAGYAR NYELVŰ száma és videóklipje, melynek népszerűsége folyamatosan növekszik a mai napig. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy a HÁROM LEGNÉZETEBB KLIPJÜK össznézettsége immár átlépte az 500.000-es megtekintést.

A zenekar ismeretségének állandó gyarapodását jól mutatja, hogy az utóbbi évek budapesti, több száz fiatalt megmozgató koncertjeik, így a közel teltházas, őszi AKVÁRIUM KLUB-os nagykoncertjük után, tavasszal már a harmadik ORSZÁGOS TURNÉJUK-ra indulnak. Az AWS és a DOROTHY zenekarok után, ezúttal a USEME-val.

 

Facebook: https://www.facebook.com/downforwhateverofficial/
Insta: https://www.instagram.com/downforwhateverofficial/
YouTube: http://youtube.com/downforwhateverofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6YbTZWEYHU5DcbuCya4KnU

Fatal Error

A magyar alternatív underground közeg egyik aktív szereplõje. Rendszeres fellépõi a legnagyobb magyar fesztiváloknak, és a budapesti/vidéki kluboknak. Zenéjükben számtalan stílus megtalálható, erõsségük a koncertjeiken színpadról áradó energia, melyet magyar szövegû dalaikon keresztül közvetítenek. Részt vettek a DAL 2019 mûsorban, ahol KULCS címû dalukkal egészen a döntõig meneteltek, majd kiadták harmadik nagylemezüket, melynek címe HALANDÓ. A 2020-as év is eseménydúsan kezdõdik a banda számára, az önálló országos turné mellett a zenekar bejutott a DAL 2020-ba, ahol ismét megméretteti magát NÉMA címû dalával.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok