Nov.

24.

szombat

Nov.

24.

szombat

Az A38 Hajó bemutatja: The Glitch Mob (US)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Az A38 Hajó bemutatja: The Glitch Mob (US)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Los Angeles-i producertrió az A38 Hajó szervezésében lép fel az Akvárium Klubban november 24-én, májusban megjelent új lemezével.

Nagyívű, bombasztikus, dübörgő “glitch hop”, monumentális remixek (többek között a White Stripes Seven Nation Armyjára, a Daft Punk Derezzedjére, a Prodigy Breathe-jére), fejletépős EDM-himnuszok, összetett és letaglózóan látványos színpadkép, precízen kidolgozott koreográfia és persze totális őrület. Nagyjából így néz ki egy elementáris erejű Glitch Mob-szett – ezúttal nagy fesztiválok helyett forró klubfellépésen.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok