Ápr.

04.

csütörtök

Ápr.

04.

csütörtök

THE BLACKBIRDS Beatles Tribute – 15th Birthday Show

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

THE BLACKBIRDS Beatles Tribute – 15th Birthday Show

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A THE BLACKBIRDS 15 éve alatt majdnem megtörtént mindaz, ami a Beatles 10 évében. Éjszakákon át játszottak a Cavern klubban,

jártak a liverpooli Strawberry Field eper illatú mezőjén, a Penny Lane-en a borbélynál és Mr. Kite egyedülálló cirkuszában is.

Kedvenc együttesük a Bors ősmester magányos szívek klubjának zenekara, kikkel egy nehéz nap éjszakáján találkoztak is az Abbey Road zebrájánál.
A THE BLACKBIRDS koncertjeinek lényege nem az, hogy egyszerűen lemásolják a dalokat, és egy tökéletes panoptikum műsort adjanak,

hanem hogy a dalok üzenetét átadhassák a mai – fiatalabb – generációknak is, abban a világban, ahol nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy a rozmár valójában Paul volt.
Aki szeretné átélni ezt a több mint 2 órás tömény Beatles feelinget, váltsa meg menetjegyét még mielőtt Maxwell ezüstkalapácsa lesújtana rá.

Gyűljünk össze mind és kívánjunk a THE BLACKBIRDS-nek még legalább 15 ugyanilyen aktív és sikeres évet…

Vendégek: Tolcsvay ‎László, Puskás Peti, Fourtissimo fúvós quartett

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok