Dec.

30.

szerda

Dec.

30.

szerda

Stand Up Comedy LIVE

Kapunyitás: 19:00

Akvárium Klub
Jegytípusok

Stand Up Comedy LIVE

Kapunyitás: 19:00

Akvárium Klub

Stand Up Comedy LIVE az Akvárium Klubban

A cím lényegében mindent elárul az előadásról. Egy laza műfaj egy menő helyen.

Orosz Gyuri évek óta formálja a magyar stand up világát. Régi álma válik valóra, hiszen a csapatával megmutatják, hogy milyen az igazi stand up comedy.

Itt biztosan nem látod kétszer ugyanazt a produkciót. A fellépők senkit sem kímélnek. Aktuális, pimasz, kiszámíthatatlan műsorok. Feszes line up-ok, open mic lehetőség, őszinte humoristák. Ne felejtsd el, az igazi híreket már régen a stand up-osok mondják.

Gyere és éld át az igazi stand up comedy élményt, ahol a fellépőket akár le is zavarhatod a színpadról, ha valami nem tetszik!
Addig gyere, amíg nem kell ölni a jegyekért!

Technikai információ: A koronavírusra való tekintettel, a rendezvényeken maximális körültekintéssel figyelünk a fertőtlenítésre. Maszk használata ajánlott. A műsorváltozás jogát fenntartjuk. Amennyiben az előadás elmarad, abban az esetben a belépőjegyek 2021 december 31-ig, bármelyik előadásunkra beválthatod értékarányosan. Amennyiben beteg vagy, abban az esetben maradj otthon!

JEGYEK

December 30:
https://www.standupcomedy.hu/esemenyek/orosz-gyuri-onallo-estje-az-akvarium-klubban—vasember-1179

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok