Márc.

10.

szerda

Márc.

10.

szerda

Stand Up Comedy LIVE

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál
Jegytípusok

Stand Up Comedy LIVE

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál

Stand Up Comedy LIVE az Akvárium Klubban

20% kedvezmény! Most 3900 Ft helyett mindössze 3120 Ft a teljes árú jegy.

A cím lényegében mindent elárul az előadásról. Egy laza műfaj egy menő helyen.

Orosz Gyuri évek óta formálja a magyar stand up világát. Régi álma válik valóra, hiszen a csapatával megmutatják, hogy milyen az igazi stand up comedy.

Itt biztosan nem látod kétszer ugyanazt a produkciót. A fellépők senkit sem kímélnek. Aktuális, pimasz, kiszámíthatatlan műsorok. Feszes line up-ok, open mic lehetőség, őszinte humoristák. Ne felejtsd el, az igazi híreket már régen a stand up-osok mondják.

Gyere és éld át az igazi stand up comedy élményt, ahol a fellépőket akár le is zavarhatod a színpadról, ha valami nem tetszik!
Addig gyere, amíg nem kell ölni a jegyekért!

Fellép: Orosz Gyuri, Bruti, Maczkó Ádám, Horváth Gábor, Varga Norbert, Keleti Máté, Petrus Roland

Technikai információ:
A belépőjegyek utalványként is használhatók, amennyiben nem lehetséges az előadásokat megtartani az előzetesen megadott időpontban, akkor 2021. december 31-ig a jegyek bármelyik megrendezett előadásunkra beválthatók a szabad helyek függvényében. A belépőjegyek az általános szerződési feltételeinknek megfelelően készpénzre nem válthatók vissza, csak abban az esetben, ha 2021. december 31-ig nem tudunk stand up comedy előadásra helyet biztosítani.
A koronavírusra való tekintettel a rendezvényeken maximális körültekintéssel figyelünk a fertőtlenítésre. A maszk használatára a rendezvény időpontjakor érvényben lévő jogszabályok vonatkoznak.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok