Okt.

10.

szombat

Okt.

10.

szombat

SOC Events pres.: Original Trance Classics

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

SOC Events pres.: Original Trance Classics

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

Kedves TranceLovers ♥

Hatalmas örömmel jelentjük be, a hosszú szünet utáni első rendezvényünk dátumát, amely 2020. október 10. szombat. Reméljük ezen a napon már teljesen szabadon és felszabadultan bulizhatunk!
Ünnepi lesz újra együtt Veletek! Erre a jeles alkalomra egy igazán különleges, a műfaj történelmét összefoglaló zenei atmoszférával készülünk.
Az Original Trance Classics nemzetközi vendégeként ezúttal a Three Drives formáció alapítóját, a Greece 2000, a Carrera és több himnusz szerzőjét és előadóját, TON TB -t várjuk!
A holland ikon mellett a hazai Trance világ hiteles és meghatározó művészeit köszönthetjük az Akvárium színpadán:

SLAM JR. Strictly Trance Symphony lemezével – és munkásságával – mérföldkövet jelentett és irányt mutatott, zenei zsenialitásának köszönhetően ma is aktuális és etalon album. Slam Jr. trance korszakának legjobb darabjait hozza el Nektek.

SZEIFERT hivatalosan megjelent kilenc albuma szinte mindegyike a műfajt erősíti: Flört Inside 1-2, Pure Trance 1-2, Travelling To Happiness 1-3., Senses, Reboot amelyek mellett számtalan dal és remix fűződik nevéhez, szintén hangsúlyos és meghatározó művész. Ezen az éjszakán egy exkluzív Flört Inside classic szettel alkot maradandó zenei élményeket.

A TEBRON & ANTOOS páros a SOC Events ( anno Sound of Cream ) alapítóiként hosszú éveken keresztül egyengették a Trance útját és közösségét. Közös fellépéseiken számtalan hazai és határon túli klubba és fesztiválra vitték el az általuk képviselt egyedi, energikus és abszolút szerethető zenei érzésvilágot.

Ahogy tőlünk megszokhattátok, ismét kiemelt hangrendszerrel és látványvilággal egészítjük ki a zenei eufóriát.

Mindannyian nehéz időket éltünk meg a járványhoz kapcsolódó intézkedések következtében, ezért erre a rendezvényre jegyekhez a megszokott SOC Events jegyárakhoz képest jóval olcsóbban juthattok hozzá.
Amennyiben a tavaszi időszakhoz hasonló “Vis Major” helyzet állna elő és bármilyen rendezvényekkel kapcsolatos élő korlátozás lenne, természetesen a megvásárolt jegyeket árát a jegy áruház kezelési költségével együtt visszautaljuk, vagy választhatóan következő dátumra tesszük felhasználhatóvá a belépést.

► Line Up: Ton TB, Slam Jr.. , Szeifert , Tebron & Antoos

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok