Aug.

21.

szombat

Aug.

21.

szombat

SOC Events pres.: BudapestTrance Classics 2.0

Kapunyitás: 23:00

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

SOC Events pres.: BudapestTrance Classics 2.0

Kapunyitás: 23:00

Kishall
Korhatár: 18

2021. Augusztus 21-én szombaton, hosszú szünet után ismét találkozunk! Ezen az ünnepi éjszakán a BudapestTrance Classics 2.0 Event-ünket mutatjuk be Nektek, mely a műfaj örök és máig kedvelt himnuszait hozza el.

Az eredeti terveket kiegészítve egy meglepetés vendéggel is megörvendeztetünk Titeket! A hazai Trance-erek egyik kedvence, RAM fogadta el meghívásunkat.

RAM mellett a Three Drives formáció alapítóját, a Greece 2000, a Carrera és több himnusz szerzőjét és előadóját, TON TB-t látjuk vendégül.

A nemzetközi felhozatal mellett a hazai Trance világot Szeifert, Tebron és Antoos képviselik.

SZEIFERT hivatalosan megjelent kilenc albuma szinte mindegyike a műfajt erősíti: Flört Inside 1-2, Pure Trance 1-2, Travelling To Happiness 1-3., Senses, Reboot amelyek mellett számtalan dal és remix fűződik nevéhez, így szintén hangsúlyos és meghatározó művész. Ezen az éjszakán egy exkluzív Flört Inside classic szettel alkot majd maradandó zenei élményeket.

A TEBRON & ANTOOS páros a SOC Events (anno Tebron rádióműsorából alakult Sound of Cream) alapítóiként hosszú éveken keresztül egyengették a Trance útját és közösségét. Közös fellépéseiken számtalan hazai és határon túli klubba és fesztiválra vitték el az általuk képviselt egyedi, energikus és abszolút szerethető zenei érzésvilágot.

Tebron egyébként is a meghatározó és masszív zenei vonalával kimaradhatatlan minden SOC buliból, Antoos pedig a régi trance zenével töltött éveit fogja feleleveníteni a mostani meghívás alkalmával.

Ahogy tőlünk megszokhattátok, ismét kiemelt hangrendszerrel és látványvilággal egészítjük ki a zenei eufóriát.

Jegyek / Tickets:
EARLY BIRD: 2000 HUF
ELŐVÉTELES ONLINE: 3000 HUF
HELYSZÍNI: 3500 HUF
VIP ONLINE: 4000 HUF
VIP HELYSZÍNI: 5000 HUF

Figyelem! Ha 2020. Október 17-ig (jegy visszaváltási határidő) nem váltottad vissza az előző (elmaradt) rendezvényre megvásárolt jegyed, illetve nem használtad fel az októberi Budapest Trance Classics bulin a Volt Lokál-ban, akkor ebben az esetben kizárólag ezen a rendezvényen részt vehetsz a tavaly megváltott elővételes jegyeddel!

Szeretettel várunk!

A hatályos kormányrendelet alapján az eseményekre való belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani. Amennyiben a kért dokumentumokkal valaki nem rendelkezik vagy nem hozza magával, úgy a rendezvényen nem vehet részt!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok