2022. Febr.

16.

szerda

2022. Febr.

16.

szerda

$NOT

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

$NOT

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A Z generáció egyik legnagyobb sztárja , az amerikai $not végre hazánkba is ellátogat. 

A fiatalok körében már óriási népszerűségre tett szert, ‘Billy Boy’ című száma az ‘Euphoria’ sorozatban is megjelent, TikTokon a ‘Mean’ dalával futott be, ráadásul Billie Eilish is rajong érte.

Edy Edouard, ismertebb nevén $NOT 1997-ben született New Yorkban, ám 7 évesen Miamiba költözött családjával. Középiskolás korában, 2016-ban kezdődött zenei karrierje. Eleinte olyan előadokat hallgatott, mint Xavier Wulf, Bones, Yung Lean, Lil Wayne és Tyler, the Creator. Egy barátja, Wetback Manny már akkoriban töltögetett fel Soundcloud-ra zenéket, így ő mutatta meg neki, hogyan is kell dalokat felvenni és a mikrofont használni. “Ezután elkezdtem egyedül is számokat írni és felvenni. Volt egy USB-s mikrofonom is, ami eléggé szar volt, de aztán Manny szerzett egy profi mikrofont, szóval azt hiszem, csak szerencsém volt.” 

Az igazi áttörést 2018-ban a ‘Gosha’ című szám hozta meg neki, később az HBO-s amerikai sorozat, az Euphoria egyik részében is hallható volt ‘Billy Boy’ slágere, ezután pedig nem volt megállás. A “Gosha” és a “Megan” sikerei után $NOT leszerződött a 300 Entertainment-hez. 2020. március 6-án megjelent Tragedy + című debütáló stúdióalbuma, melyen Maggie Lindemann és Wifisfuneral közreműködött.


$not hamarosan induló világkörüli turnéja Magyarországot is érinti, így 2022. február 16-án találkozhatunk vele először Budapesten, az Akvárium Klubban.

Jegyértékesítés kezdete: július 23. 10:00

KORHATÁR:
-10 éves kor alatt ingyenes a belépés, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében
-10 és 18 év között felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel lehet belépni
-18 éves kor felett érvényes jeggyel látogatható a koncert
JEGYEK:
Early Bird: 6 500 HUF
Kedvezményes elővételes: 7 600 HUF
Normál: 8 800 HUF
VIP: 14 900 HUF
Meet & Greet: 48.000 HUF

A VIP JEGY TARTALMAZZA:
-jó rálátás a színpadra a VIP karzatról
-külön italpult
-külön mosdó
-gyorsított beléptetés
-kényelmes fotelek/kanapék
-ingyenes VIP ruhatár
MEET & GREET JEGY TARTALMAZZA:
-normál belépő a küzdőtérre
-korai belépés
-egy közös fotó $not-tal
-autogram

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok