Aug.

09.

kedd

Aug.

09.

kedd

ELMARAD! $NOT

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

ELMARAD! $NOT

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A nemzetközi utazásokkal kapcsolatos jelenlegi körülmények miatt $NOT lemondja 2022-es európai turnéját. Dolgozunk azon, hogy 2023-ban megvalósítsuk a koncertet. A megvásárolt jegyek árát mindenkinek visszatérítjük.

Az előadó hivatalos közleményét itt olvashatjátok: “Due to the current circumstances surrounding international travel $NOT will have to postpone his European tour. He will return sometime in 2023 and looks forward to seeing all the fans.”

Az Akvárium rendszerén keresztül vásárolt jegyeket a mai naptól számított 30 napon belül visszaváltjuk.

Az Akvárium Klubban személyesen megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj egy emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre, ahol kollégánk fog segíteni a továbbiakban.

Az Akvárium Klub webshopjában online megváltott jegyek árát automatikusan a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra visszatérítjük.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi