Márc.

16.

hétfő

Márc.

16.

hétfő

Road Movie filmest #4: Bagossy Brothers Company – Visszajövök

Kapunyitás: 18:30

Kishall
Jegytípusok

Road Movie filmest #4: Bagossy Brothers Company – Visszajövök

Kapunyitás: 18:30

Kishall

Premier előtti filmvetítés és beszélgetés március 16-án a KisHallban!

Hazai szerzőket és előadókat kért fel a VOLT Film a ROAD MOVIE produkcióban, hogy olyan dalokat írjanak, amelyekben a hozzájuk legközelebb álló tájak, régiók, falvak, városok elevenednek meg, vagy éppen az ezekhez fűződő emlékek ihlették őket. A szerzők mellettneves zenei- és játékfilmes rendezők készítenek klipet a dalokhoz. A Bagossy Brothers Company Visszajövök című dalához Árpa Attila rendezett legyűgöző videót, a klip pedig a Road Movie sorozat történetében a legnagyobb nézettséget hozta, hiszen a videó már több mint 2 millió megtekintés fölött jár.
Minden kliphez készül egy ROAD MOVIE GUIDE is, amelyben Tilla vezetésével a szerzők és előadók a dalt ihlető helyeket mutatják be, így mesélt a Bagossy Brothers Company mesélt Gyergyószentmiklósi kötődéséről.

 

Március 16-án Könyves Dina beszélget a Bagossy Brothers Company tagjaival.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok