Márc.

22.

péntek

Márc.

22.

péntek

ROAD 15 – Különleges Akusztikus Nagykoncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

ROAD 15 – Különleges Akusztikus Nagykoncert

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

“Egyet Pesten, Egyet Budán, egyet meg a Dunán!”
Avagy tripla ROAD koncert a fővárosban a zenekar 15 éves jubileumán!

2019.03.22-én, Különleges Akusztikus Nagykoncert az Akváriumban!

✱ Helyszín ✱
Akvárium Klub Official
1051, Budapest, Erzsébet tér, 12.

✱ MENETREND ✱
19:00 Kapunyitás
19:20-20:00 dedikalas.
20:30-22:15 Különleges Akusztikus Nagykoncert

❖ 16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten!
❖ a március 22-i, Akváriumos koncertre nincs lehetőség kedvezményes vagy ingyenes gyermek jegyre!
❖ Kérjük, gyermekekkel válasszák a március 24-i eseményt, ahol szülői kísérettel, a 15 éves kor alattiak számára ingyenes látogatható a koncert! (a koncert regisztrációhoz kötött! Részletek a március 24-i eseményben!)

2019. március 22-én, a budapesti Akvárium Nagy Hall-jában egy különleges, áthangszerelt Akusztikus ünnepi nagykoncertre készül a ROAD. Ennek az Akusztik műsornak egyébként az alapötlete és gerince az öt évvel ezelőtti, vagyis utoljára 2014-ben bemutatott, 10 éves jubuleumra készített ‘Akusztik&Metal’ koncertsorozat volt. Ebből az akusztikus koncertből a múlt évben megjelent “TIZENHÉT” című Road CD-n is találni jónéhány tételt, illetve a zenekar youtube csatornáján is bele lehet kóstolni az akkori koncertbe!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLU8voniMAt9Os5CeX4B3g1BEzFGZBERfn

Ezt a hangulatot, életérzést, kissé felfrissítve, megújítva, a repertoárt kibőítve és ezúttal még több vendég zenésszel együttműködve kerül színpadra az új ROAD AKUSZTIK március 22-én, Budapesten, az Akváriumban! Ezen a különleges koncerten, ezen az éjszakán kizárólag akusztikus átirtok lesznek csak hallhatók és semmi, a Road-tól megszokott hangos, energikus, őrület!

Még sosem játszottunk az Akváriumban, de most úgy érezzük, itt az ideje! 2019 március 22-én végre mi is beugrunk az ‘Akvába’ egy igen speciális, nagyszabású ünnepi műsorral, ami terveink szerint ebben a formában csak itt és csak egyszer lesz látható/hallható a jubileumi évben! Felfrissítjük a korábbi repertoárt, lesznek egészen új átiratok, ezúttal egy nagyobb formációval érkezünk és kizárólag akusztik dalokat játszunk majd!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok